AZ ELEKTROMOS AUTÓBÉRLÉS ELŐNYEI

Világszerte – és most már Magyarországon is – egyre gyakoribb, hogy a cégtulajdonosok vállalati autók vásárlása helyett inkább a bérlés mellett döntenek. Ennek számos előnye van:

 • Nincs saját gépjárműparkból eredő tőkelekötés
 • Nincs értékcsökkenési kockázat
 • Nincs kamatfizetés (amennyiben lízingelni kellene)
 • Nincs éves fenntartási költség (szervizek, vizsgák, adók, biztosítások)
 • Nincs parkolási költség
 • Nincs gépjárműadó
 • Az autóbérlés díja előre kalkulálható havi fix összeg, ami költségként elszámolható
 • A bérleti díj áfája levonható a teljes bérleti időszak alatt
 • NINCS cégautóadó az elektromos autók tekintetében!!! – ezzel jelentős összeget spórol meg a vállalkozása számára, minden negyedévben
 • HA a telephelyén tölti az autót az elektromos áram áfája is levonható
 • Bármikor válthat a cég egy újabb modellre
 • Többfajta autó közül választhat

Autóink 5 személy szállítására alkalmasak és a városi közlekedésre kiválóak.

Sok cég juttatásként veszi igénybe az autóbérlési szolgáltatást, például bizonyos teljesítmények elismerésére vagy a munkatársak motiválása céljából: a cégvezető ilyenkor autóbérlési kerettel voucherrel jutalmazza a dolgozót (hétvégi, heti vagy havi bérlésekre)

Ezen kívül számos alkalomra igénybe veheti autóinkat, amellyel a megjelenése garantáltan exkluzív, egyedi, stílusos lesz! (és nem utolsó sorban környezetkímélő is!) Esküvő, első randi, utazás ,egyéb alkalom, vagy csak ki szeretné próbálni az élményautózást? Válasszon eseményhez illőt az autóink közül.

 Gépjárműveinken semmilyen matrica vagy felirat nem található, ami arra utalna, hogy bérautó, ezáltal minden alkalomra tökéletes választás lehet.

HOL TÖLTSEK?

A nyilvános töltők keresésében a gépkocsi menürendszere segítséget nyújt, azonban weboldalakon keresztül vagy mobilapplikációkon keresztül is tájékozódhatnak a töltési lehetőségekről. (pld. PlugShare applikáció)

http://holtoltsek.hu

http://everda.hu/toltok/

Mobiliti töltőállomásokon mobil alkalmazás (Mobil APP) a töltést applikációból indíthatja NKM TöltőPont segítségével. Töltse le az applikációt App Store-ból vagy Google Play-ből.

A megfelelő töltőfej csatlakoztatása után a töltés egyszerűen indítható és befejezhető az alkalmazások indításával és leállításával.

A gépkocsik egyszerűen tölthetők a gyári töltőjükkel bármilyen konnektorból, illetve utcai gyors vagy villámtöltőkkel.

Villámtöltővel (CHAdeMO) kb. 30 perc alatt, utcai gyors töltővel (Type2) kb. 1-2 óra alatt tölthetőek fel a gépjárművek.

ZÖLD RENDSZÁM

Az elektromos autók zöld rendszámmal rendelkeznek, amelynek eddigi előnye, hogy a legtöbb városban ingyenes parkolást biztosít. Ezek alól kivételek a mélygarázsok, parkolóházak, privát parkolók. A mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyeket NEM lehet igénybe venni elektromos autóval sem. A közlekedési szabályok egyéb tekintetben ugyanúgy vonatkoznak az elektromos autóval való közlekedésre. A nyilvános töltőknél a parkolás a töltés idejére engedélyezett és ingyenes, azonban ha a töltés befejeződik az autóval el kell onnan állni!

Leaf autó bérlés: miért válassza a járművet?

A bennünket felkereső ügyfelek közül egyesek igencsak tanácstalanok, amikor a bérelni kívánt elektromos jármű kiválasztásáról van szó. Mindenképp azt az autót vennék igénybe, ami megfelelő hatótávolsággal rendelkezik, és megbízható a vezetéstámogató rendszere. Ha Önnek is hasonlóak az elvárásai, és előzetesen gyors ajánlásra lenne szüksége, válassza a Leaf autó bérlést!

Leaf autó bérléssel csak jól járhat. A Nissan Leaf az egyik legnépszerűbb kölcsönözhető járművünk, nem véletlenül. Ezekkel az autókkal bátran nekivághat a hosszabb utaknak, nem fogják kellemetlen meglepetések érni vezetés közben. A városi közlekedéshez ideális, rendkívül kényelmes és egyszerű az irányítása, köszönhetően a többféle vezetéstámogató rendszernek. A járművel biztosan megtapasztalhatja az elektromos autók előnyeit.

A Leaf autó bérlés kedvező, rugalmas feltételekkel, korrekt áron elérhető cégünknél. Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Nissan LEAF bérlés: maximális kényelem az utakon!

Nissan LEAF bérlésAz ügyfeleink közül egyesek igencsak tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy melyik általunk kínált járművet kölcsönözzék ki. Amennyiben Ön sem tud dönteni, csak azzal van tisztában, hogy fontos Önnek a maximális kényelem a vezetés során, válassza a Nissan LEAF bérlést!

Nissan LEAF bérlés keretein belül egy igazán komfortos járművet vehet igénybe. A márka elektromos autója nem véletlenül népszerű a felhasználók körében, hiszen sok olyan funkció elérhető benne, amitől a vezetés sokkal élvezetesebb. A járműben megtalálható e-Pedal rendszer gondoskodik a komfortról, amivel a vezető például megtakaríthatja a fék és gázpedál közti váltásokat. Nagyon megbízható autó, így garantáltan megtapasztalhatja az elektromos rendszer előnyeit.

Nissan LEAF bérléssel csak jól járhat. Weboldalunkon bővebb információkat is olvashat a márka autójáról és szolgáltatásunk feltételeiről. Ha szeretne élni a kölcsönzés lehetőségével, vagy kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Elektromosautó-bérlés: legyen Ön is környezettudatos!

elektromosautó-bérlés

A környezettudatosság, illetve az ökológiai lábnyom csökkentése egyre fontosabb, és szerencsére sokan ismerik fel ennek lényeges mivoltát. A szelektív hulladékgyűjtés gyakorlatilag már szinte minden háztartásban megvalósult, és a környezettudatos vásárlás is számos ember mindennapjaiba került be, sőt, az elektromos autók bérlése, illetve vásárlása is egyre nagyobb méreteket ölt.

Egy elektromos autó azonban meglehetősen drága mulatság, ezért sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy ezen az úton is kíméljék a közvetlen környezetüket. Előreláthatólag ez még egy darabig így is lesz, ám az elektromosautó-bérlés már most is elérhető áron valósítható meg, és amellett, hogy ezeknek a járműveknek gyakorlatilag nulla a károsanyag-kibocsátása, a hangjukra sem lehet panasz, hiszen csendesek, és ha ez nem lenne elég, még divatosak is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az elektromosautó-bérlés iránt, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, illetve ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Hyundai Ioniq bérlés kedvező feltételekkel?

Manapság, ha autóbérlésről van szó, sokan kifejezetten olyan vállalkozást keresnek, ahol elektromos járműveket lehet igénybe venni hosszabb vagy rövidebb időre. Amennyiben Ön is ilyen szolgáltatást keres, válasszon bennünket, mert nálunk lehetősége van kedvező feltételekkel bérelni például Hyundai Ioniq-t!

Hyundai Ioniq bérléssel Ön csak jól járhat, hiszen az egyik legmegbízhatóbb típust használhatja a közlekedéshez. Ennek a járműnek az egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül rövid idő alatt töltődik fel, és egy töltéssel akár 311 kilométert is képes megtenni. Letisztult, egyszerű, elegáns, így, ha üzleti tárgyalásra menne, garantáltan stílusos érkezést tudhat magáénak. A Hyundai Ioniq bérlés nálunk korrekt áron elérhető, így anyagi akadálya sem lehet annak, hogy kipróbáljon egy igényes, megbízható, környezettudatos járművet.

Tapasztalja meg a márka modern autójának előnyeit: ha felkeltettük az érdeklődését a Hyundai Ioniq bérléssel kapcsolatban, és szeretne bővebb információkat megtudni erről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Elektromos autó bérlése kedvező feltételekkel?

Ha autóbérléssel kapcsolatos szolgáltatást keresnek az emberek, egyre többen választják azokat a vállalkozásokat, ahol elektromos jármű kölcsönzésre van lehetőség. Az, hogy ennyire középpontba kerültek ezek az autók, elsősorban a környezetvédők figyelmeztetéseinek tudható be, hiszen az elektromos járművek kevésbé szennyezik a levegőt, mint a benzines gépjárművek. Ha Önnek is fontos, hogy elektromos autót béreljen, de olyan céget keres, ahol kedvező feltételek szerint veheti igénybe a járműveket, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A kedvező feltételekkel a legfőbb célunk, hogy minél több ember számára vonzóvá tegyük az elektromos autó bérlését. Ügyfélközpontú, megbízható szolgáltatást biztosítunk az elektromos autó bérlésével kapcsolatban, árainkat pedig igyekszünk úgy kialakítani, hogy mindenki számára elérhetők legyenek a környezetkímélő járművek.

Ha felkeltettük érdeklődését az elektromos autó bérlésével kapcsolatban, és igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kipróbálná az elektromos autózást? Nissan Leaf bérelhető!

Az elektromos autó manapság már nem egy úton-útfélen lerobbanó, kényelmetlen és használhatatlan vacak, ami ráadásul még csak nem is praktikus, hanem sokak álma, hiszen a hatótávjuk már bőven megfelelő akár nagyobb utak megtételéhez is, a csomagterük használható méretű, kényelmesek, és tulajdonképpen mindenben megfelelnek az autókkal szemben támasztott elvárásoknak. Az áruk viszont jelenleg még igencsak magas; sokszor egy ugyanolyan kategóriájú, ám benzinmotoros autó árának másfél-kétszerese, ezért érdemes a megvásárlásuk előtt elkerülni a kockázatot, és kipróbálni, milyen is velük a közlekedés. Ha Ön is szeretne tapasztalatokat szerezni az elektromos autózásról, béreljen Nissan Leafet tőlünk!

A Nissan Leaf bérlésével egy kisebb befektetéssel juthat el a következtetésig, hogy vajon az elektromos autózást Önnek találták-e ki, vagy sem. Ha igen, akkor bátran meg is vásárolhatja az autóját, hiszen biztosan nem fog csalódni, ha pedig nem, még mindig dönthet egy hibrid mellett is, amit szintén kipróbálhat nálunk!

Amennyiben kérdése lenne a Nissan Leaf bérléséről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!