Elektromos céges autó bérlése kedvező feltételekkel!

céges autóbérlésAz elektromos autózás térhódítása egyre szembetűnőbb, és napjainkban már nem csak magánszemélyek, de cégek is előszeretettel vásárolnak, vagy bérelnek elektromos járműveket hosszabb-rövidebb távon. A céges autóbérlés eddig is megszokott dolognak számított, ám újabban egyre többen érdeklődnek az elektromos autók iránt.

Különféle okai lehetnek annak, ha egy cég elektromos autót bérel. A legfontosabb persze a környezettudatosság, ám reprezentációs okai is lehetnek annak, ha egy cégvezető szeretne például egy tárgyaláson elektromos autóval megjelenni. Ezzel jelezheti partnereinek, hogy elkötelezett a környezet védelmének irányába, hogy valóban tesz is azért, hogy a Föld élhető hely lehessen, hiszen bizonyos esetekben ez igencsak fontos lehet egy reménybeli üzlet megkötése szempontjából. Ám nem csak emiatt lehet érdemes elektromos autót bérelni egy cégnek.

Az elektromos céges autó bérlése az üzemeltetési költségek szempontjából is lényegesen jobb döntés, mint egy hagyományos üzemanyaggal működő társáé. Ez egy cég életében a legfontosabb kérdések egyike, hiszen csak úgy lehet nyereséges, ha a kiadásokra kiemelt figyelmet fordítanak. Az elektromos céges autók bérlésénél természetesen az üzemanyagköltségen lehet leginkább spórolni, hiszen az tulajdonképpen nincs, csak az elektromos töltéssel kell számolni. Annak függvényében, hogy hol kerül töltőre az autó, ez a töredéke is lehet a hagyományos üzemanyag költségének!

Cégünk az Ön rendelkezésére is áll, ha elektromos céges autó bérlésén gondolkodik! Áraink kedvezőek, autóink pedig karbantartott, kiváló állapotú járművek, így mindenképp megéri bennünket választani. Az elektromos céges autó bérléséhez szükség lesz aláírási címpéldányra, a hatályban lévő legfrissebb cégkivonatra, bélyegzőre és a cég ügyvezetőjének, vagy tulajdonosának személyes okmányaira, és ha minden megfelelő, már indulhat is bérelt elektromos autójával!

Ha elektromos céges autót bérelne, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!