Az elektromos autóbérlés mindig jó választás!

elektromos autóbérlés

Az elektromos autóbérlés még a pandémiás időszakban is biztonságos, ha minket választ, ismerkedjen meg ajánlatainkkal, és közlekedjen kényelmesen!

A koronavírus járvány következtében kialakult helyzet jelentősen megváltoztatta az emberek mindennapjait, ám ennek ellenére mindenkinek megvannak a maga feladatai. A munkából adódóan és a magánéletben egyaránt adódhatnak olyan helyzetek, amikor csak az autóbérlés jelenthet megoldást, ilyenkor pedig érdemes a legjobbat választani. Az elektromos autóbérlés segítségével olyan járművel közlekedhet, ami korszerű technológián alapul, kényelmes és stílusos, nem utolsó sorban pedig környezettudatos.

Velünk a jelenlegi pandémiás időszakban is biztonságos az elektromos autóbérlés, ugyanis autóinkat rendszeresen ózongenerátorral fertőtlenítjük, melynek köszönhetően azok maximálisan higiénikusak.

Amennyiben érdekli a lehetőség, tekintse meg, milyen autókat tudunk biztosítani, és ha meggyőztük, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, várjuk megkeresését!

 

Elektromosautó-bérlés: miért éri meg?

Nissan Leaf bérlés

Az elektromos autók egyelőre rendkívül drágák ahhoz képest, amennyibe a hozzájuk hasonló méretű és képességű, ám belső égésű motorral szerelt társaik kerülnek. Időről időre felröppennek hírek az egyre kedvezőbb árú típusokról, de mindig kiderül, hogy ez a kedvező ár még mindig jóval magasabb, mint amennyit egy átlagember hajlandó lenne fizetni értük. Ha viszont valaki mindenképp ki szeretné próbálni, milyen érzés időnként a tökéletes csöndben suhanni, az elektromosautó-bérlés megoldást nyújt!

Az elektromosautó-bérlés díja ugyanis hasonló a normál autók bérbeadási díjához, vagyis nem jelentkezik az a hatalmas árkülönbség, ami egy vásárlás esetén tapasztalható. Az élmény viszont ugyanaz: csönd, nyugalom, biztonság, azonnali nyomaték, hatalmas erő és gyorsulás már az első pillanattól kezdve.

Amennyiben szeretné kipróbálni a jövő közlekedését, de nem szeretne vagyonokat áldozni rá, válassza az elektromosautó-bérlést, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Ezért éri meg a Nissan Leaf bérlés is!

Nissan Leaf bérlés

Elektromos autót szeretne bérelni, de még sosem csinált ilyet? Rövid vagy hosszú távra tervez, nem számít, mert minden esetben fontos a megfelelő járművel útnak indulni. Bérelhető elektromos autóink egyik büszkesége a Nissan Leaf. Mi a Nissan Leaf bérlés előnye?

Több is van belőle, például az, hogy az autó használata igazán nagy biztonságérzetet nyújt. Egyedülálló vezetési asszisztens rendszerének köszönhetően azok is magabiztosan haladhatnak vele a forgalomban, akiknek nincs akkora rutinjuk vagy ismeretlen terepen járnak. A rendszer lehetővé teszi, hogy a Nissan Leaf bérlés ne okozzon csalódást senkinek, és a vezetés rövid, illetve hosszú távon is igazi élmény legyen.

A Nissan Leaf bérlés egy teljeskörűen felszerelt elektromos autót biztosít az ügyfeleknek, amiben az utazás kényelmes, könnyed és nem utolsó sorban biztonságos járműben zajlik. Tökéletes céges bérautó vagy egyéb célokra használatos jármű válik belőle.

Keressen fel minket bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődését a Nissan Leaf bérlés iránt, és tudjon meg többet a bérlés részleteiről megadott elérhetőségeink
egyikén!