ElektromosAutóbérlés
MIÉRT?
25 nov 2021

Elektromos autó bérlés: családi utakhoz a Kia e-Nirot ajánljuk

elektromos autó bérlés

Az elektromos autó bérlés családi utazáshoz szintén ragyogó ötlet. A zöld autózás előnyeit az egész család megtapasztalhatja, megfizethető áron.

Az elektromos vagy villanyautók a jövő járművei, ez nem kérdés. Sokan még soha nem ültek ilyen járműben, mert egyelőre még a hagyományos, benzines járművek gurulnak az utakon. Aki egyszer kipróbálta a villanyautót, akar magának is egyet. A környezetbarát működés csak a jéghegy csúcsa, ezek az autók extra kényelmet, tökéletes felszereltséget és fantasztikus utazási, valamint vezetési élményt tudnak nyújtani mindenkinek.

Utazásra indul a családdal? Az elektromos autó bérlést javasoljuk, ha szeretné végre kipróbálni a villanyautót és az élményt a családjával is megosztaná! Az elektromos autó bérlésre több típusú autó is az ügyfelek rendelkezésére áll. A családi utazásra a Kia e-Niro elektromos autó bérlést javasoljuk, mert ez az a típus, ami mindenben ki tudja szolgálni a családi igényeket.

Az elektromos autó bérlés egy csendesebb, tisztább, komfortosabb és élvezetesebb utazást jelent, emiatt kisgyermekkel utazóknak is ideális opciónak számít. A benzinkutakat el lehet kerülni, az utazást nem kell megszakítani, mert akár egy feltöltéssel is eljuthat az úti céljához. A Kia e-Nirot extra nagy utastérrel, csomagtartóval, igény szerint variálható belső térrel tervezték, így semmi nem marad otthon, de az utasoknak sem kell szoronganiuk az autóban. Három üzemmódban használható, rövid töltési idővel rendelkezik, 289 km a hatótávolsága. Az elektromos autó bérléssel egy kényelmes, biztonságos, sokoldalú és nem utolsó sorban környezetbarát járművel viheti a családot nyaralni, kirándulni vagy családlátogatásra.

A következő kiruccanásra mindenképpen elektromos autóval szeretne elindulni? Ennek semmi akadálya, csak szerződnie kell velünk elektromos autó bérlésre! Keressen minket bizalommal, ha már tudja, hogy mikor indul és legyen Ön is egyike a lelkes ügyfeleinknek! A szolgáltatásainkról vagy a bérelhető járművekről is érdeklődhet a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!

Kia E-Niro Elektromos autó bérlés: családi utakhoz a Kia e-Nirot ajánljuk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Telefon:+36305748887
E-mail:elektromosautoberles@gmail.com
Elérhetőségek
Elektromos autóbérlés +36305748887 info@elektromos-autoberles.hu Elektromos autóbérlés, Céges autóbérlés logo 2119 Pécel, Fáy tanya